Nikotiinipussit – uusi verkkokauppa avattu Suomessa

Nikotiinipussit ovat suosittuja tuotteita, jotka ovat vaihtoehto perinteisille tupakkatuotteille. Nyt niiden hankinnasta voi tehdä helppoa ja tilata tuotteet suoraan kotiin, sillä nikotiinipussit löytyy uudesta verkkokaupasta, joka on juuri avattu suomalaisille asiakkaille.

Ne pitävät sisällään muun muassa vettä, suolaa, nikotiinia, täyteaineita, maku- ja makeutusaineita. Makuja löytyy aina mansikasta mustikkaan ja kahvista lakritsiin. Nikotiinipussit ovat käteviä ja huomaamattomia käyttää. Ne ovat helppokäyttöisiä arjessa sekä voivat olla avuksi niille, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin.

Nikotiinitölkki kulkee mukana missä ikinä kulkeekin, ja niitä voi käyttää kaikkialla missä tupakointi ei käytännössä ole mahdollista. On kuitenkin hyvä muistaa, että tuotteita voi ostaa vain yli 18-vuotiaat ja ne ovat savukkeisiin verrattavia tuotteita.

Yli sadan nikotiinituotteen valikoima

Olipa haussa sitten jotain perinteistä tai jotain ainutlaatuisempaa, niin kaikki nämä tuotteet löytyvät samalta verkkosivulta. Nikotiinipusseja on tarjolla useina eri vahvuuksina. Niinpä jokainen käyttäjä voi valita tästä nikotiinihitistä juuri itselle sopivalla yhdistelmällä.

Pusseja on saatavilla eri nikotiinivahvuuksilla ja erilaisilla makuyhdistelmillä. Jokaisen tuotteen alta löytyy mittari, joka kuvaa nikotiinin ja vahvuuden astetta. Tämä auttaa valitsemaan itselle sopivat nikotiinipussit. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat kertakäyttöiset  e-savukkeet. Nämä tyylikkäät nikotiinituotteet ovat valtaamassa markkinat. Niistä löytyy useita erilaisia makuja ja vahvuuksia. Tämä pieni ja kevyt tuote on helppo ottaa mukaan missä ikinä liikkuukin.

Myynnissä on muun muassa seuraavien valmistajien tuotteita:

  • Elf Bar
  • Iceberg
  • Killa
  • Pablo
  • Velo
  • Kurwa
  • Siberia
  • Grant

Suosituimmat nikotiinipussien makuvaihtoehdot

Nikotiinipussit ovat suosittu vaihtoehto tupakoinnille. Niitä on saatavilla monissa eri mauissa, ja eri valmistajilla on omat ainutlaatuiset makuyhdistelmät. Yleisimpiä makuja nikotiinipusseissa ovat muun muassa minttu, sitruuna, mansikka, mustikka, kahvi ja menthol. Ne tekevät tuotteen käytöstä huomattavasti miellyttävämmän.

Näiden lisäksi valmistajat tarjoavat erikoisempia makuja kuten lakritsi, vanilja, greippi ja erilaisia sekoituksia. Makuvalinnat ovat henkilökohtainen valinta ja jokaisella on omat mieltymykset. Vain kokeilemalla voi löytää itselleen parhaiten sopivan. Kannattaa ottaa huomioon, että nikotiinipussien maut vaihtelevat hieman myös eri valmistajien välillä. Jonkin valmistajan pahan makuinen tuote saattaa olla toisella valmistajalla todella hyvän makuinen.

Suomalaiset suosivat makuina muun muassa jääminttua, chili-minttua, tervalakua ja mentholia. Mielenkiintoisia makuja ovat myös vesimelooni, mansikka-mango, omena ja kola. Makuvalikoima on todella laaja ja uutuuksia lisätään valikoimaan jatkuvasti.

Nikotiinipussit vaivattomasti netistä

Nikotiinipussit voi tilata helposti kotiin netistä. Tuotevalikoima löytyy kokonaisuudessaan verkkosivuilta, missä siihen voi tutustua kaikessa rauhassa. Jokainen tuote on kuvattu yksitellen ja ne toimitetaan sinetöitynä asiakkaille. Kaikki tilaukset pyritään lähettämään heti seuraavana arkipäivänä.

Tilausprosessi on helppo. Valitaan verkkosivulta halutut tuotteet, määrä ja vahvistetaan tilaus. Tilaus toimitetaan lähimpään jakelupisteeseen 3-5 arkipäivän kuluessa. Jos haluaa huomaamattoman ja kätevän tavan käyttää nikotiinia, parhaan valikoiman löytää juuri avatusta verkkokaupasta. Tarjolla on kaikki savuttomat tupakkatuotteet, jotka ovat nousseet suureen suosioon suomalaisten käyttäjien keskuudessa.